Informatii Contact

 

8 thoughts on “Informatii Contact

 • by ana kenes

  Buna ziua

  va scriu in legatura cu oferte de vanzare pentru mai multe terenuri pe care le am depus in aprilie pentru societatea Central Eastern Real estate Services. imi puteti spune va rog daca a fost exercitat dreptul de preemtiune ?

 • by Cristina

  Buna ziua!
  Ma aflu in locul de joaca pentru copii din sat Olteni, langa gradinita. Apreciez ca s-au facut renovari, insa nu s-au reparat cum trebuie terasamentele la tobogane.
  Holsuruburile cu varful in sus, iesite jumatate, fix unde calca copilul care urca si se tine de balustrada. Plus spatiu foarte mare intre scanduri. Este un pericol pentru copiii nostri.
  Va rog sa remediati urgent! Multumesc!

 • by PAUN GHEORGHE

  BUNA ZIUA,
  Va rugam sa ne transmiteti daca ne putei elibera planurile cadastrale pentru bunurile agricole din rolul unic nr. 261 PAUN GHEORGHE.
  Mentionez ca imi sunt necesare incheierii contractelor de arenda.
  Va multumim,
  PAUN GHEORGHE

 • by Bogdan

  Buna ziua
  Un mesaj catre Primaria Comunei Teisani:
  Dupa cum observati, a nins, toate bune si frumoase, dar nu am vazut nici un utilaj pe strada. Stratul de gheata format in special pe drumurile adiacente cu inclinatie mare se mentine. Echiparea cu lanturi a masinilor la fiecare drum este foarte dificila. Mai este si problema accesului serviciilor publice, salvare, pompieri, politie, etc…De exemplu pe strada mea exista copii, exista o batrana cu afectiuni cronice, etc…
  Dar nu cred ca trebuie cautate motive pentru ca autoritatea locala sa isi faca treaba. Ar trebui sa fie ceva normal. Concluzia este ca va invitam, va rugam, sa folositi acea solutie clasica, adica, imprastierea materialului antiderapant si curatarea drumurilor.
  Hai ca se poate.
  Va multumim anticipat,
  Sarbatori fericite!

 • by Cristina

  Buna ziua!
  Am vazut azi,pe malul Teleajenului,in dreptul localitatii Valea Stalpului,chiar langa drumul asfaltat din albia raului,balti mari si urat mirositoare de ape murdare,aduse probabil de masini de vidanjare,gramezi de borhot si de dejectii umane,multe alte gramezi de gunoaie.Toate acestea,ceva mai jos de pudul de peste Teleajen,pod ce leaga Drajna de Sus de Teisani.Mare pacat de acele locuri,ce pot fi locuri bune pentru recreere,pentru a face miscare si pentru a respira aer curat.
  Poate reusiti sa faceti ceva pentru a stopa ce am descris mai sus.

 • by Constantin Vasile-Bogdan

  Bună ziua. Am încercat să iau legătura cu primăria, să aflu cât am de plată la impozit. Telefonul și faxul îmi apar ca nealocate iar adresa de e-mail nu este validă. Poate actualizați datele pe site…

 • by Dan

  Bună ziua,

  De doua nopți iluminatul public nu funcționează.Aveti idee de ce nu funcționează?mai ales ca a ursii vizitează comuna Teisani si fac ravagii in curtile oamenilor iar autoritățile sunt depășite și nu fac nimic.

  Mulțumesc.

 • by Eugenia Petre

  Bună ziua!
  D le Primar, cu tot respectul, aveți în plan gurile de canal sa le aduceți la nivel de asfalt?!
  Sint un pericol public și distruge și mașinile cetățenilor.
  Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.