Informatii Contact

 

4 thoughts on “Informatii Contact

 • by ana kenes

  Buna ziua

  va scriu in legatura cu oferte de vanzare pentru mai multe terenuri pe care le am depus in aprilie pentru societatea Central Eastern Real estate Services. imi puteti spune va rog daca a fost exercitat dreptul de preemtiune ?

 • by Cristina

  Buna ziua!
  Ma aflu in locul de joaca pentru copii din sat Olteni, langa gradinita. Apreciez ca s-au facut renovari, insa nu s-au reparat cum trebuie terasamentele la tobogane.
  Holsuruburile cu varful in sus, iesite jumatate, fix unde calca copilul care urca si se tine de balustrada. Plus spatiu foarte mare intre scanduri. Este un pericol pentru copiii nostri.
  Va rog sa remediati urgent! Multumesc!

 • by PAUN GHEORGHE

  BUNA ZIUA,
  Va rugam sa ne transmiteti daca ne putei elibera planurile cadastrale pentru bunurile agricole din rolul unic nr. 261 PAUN GHEORGHE.
  Mentionez ca imi sunt necesare incheierii contractelor de arenda.
  Va multumim,
  PAUN GHEORGHE

 • by Bogdan

  Buna ziua
  Un mesaj catre Primaria Comunei Teisani:
  Dupa cum observati, a nins, toate bune si frumoase, dar nu am vazut nici un utilaj pe strada. Stratul de gheata format in special pe drumurile adiacente cu inclinatie mare se mentine. Echiparea cu lanturi a masinilor la fiecare drum este foarte dificila. Mai este si problema accesului serviciilor publice, salvare, pompieri, politie, etc…De exemplu pe strada mea exista copii, exista o batrana cu afectiuni cronice, etc…
  Dar nu cred ca trebuie cautate motive pentru ca autoritatea locala sa isi faca treaba. Ar trebui sa fie ceva normal. Concluzia este ca va invitam, va rugam, sa folositi acea solutie clasica, adica, imprastierea materialului antiderapant si curatarea drumurilor.
  Hai ca se poate.
  Va multumim anticipat,
  Sarbatori fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.